E L O Q U E N C E
Your Cart

Textile

Bluze medicale unisex cu mânecă scurtă, guler in anchior si trei buzunare: unul la piept și două laterale. Împreună cu Pantalonii medicali, vor deveni echipamentul perfect pentru orice activitate de lucru. Echipamentele medicale pot fi folosite pentru spitale, clinici și cabinete medicale, cabinete..
0 RON
Geacă damă din 2 straturi, pentru vreme răcoroasă, ploaie sau vânt.Croială pe bust;     Fermoar întreg, cu protecție asortată pentru bărbie;Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat;Manșete cu șnururi reglabile de cauciuc si prindere velcro;Talie cu șnur elastic și opritori.Prețul v..
0 RON
Geacă din 2 straturi, pentru vreme răcoroasă, ploaie sau vânt.Croială pe bust;     Fermoar întreg, cu protecție asortată pentru bărbie;Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat;Manșete cu șnururi reglabile de cauciuc si prindere velcro;Talie cu șnur elastic și opritori.Prețul variaz..
0 RON
Halat medical unisex cu mânecă lungă, pentru laborator, sănătate, estetică, alimentație și curățenie.Guler cu clapetă;Închidere pe mijloc cu 5 nasturi de aceeași culoare;Un buzunar la piept și două laterale;Betelie la spate.Prețul variază în funcție de  cantitate și print.Comanda minimă este de..
0 RON
Măști chirurgicale de protecție, cu 3 pliuri. Comode, neiritante și permit circulația aerului pentru a asigura o respirație normală. Măștile au sistem de prindere pe bază de elastic, care le fixează perfect.Conforme cu cerințele standardului EN 149:2Eficiență la filtrarea bacteriană (BFE..
0 RON
Mască de protecţie reutilizabilă Mască de protecţie reutilizabilă
Bestseller
Mască promoțională din material textil, reutilizabilă, cu funcție protectoare. Se poate spăla manual.NU este dispozitiv medical.Prețul variază în funcție de  cantitate și print.Comanda minimă este de 50 bucăți.Plasează comanda cu produsele dorite, iar ulterior te vom contacta pentru finalizare..
50 RON
Mască de protecție, din material nețesut (non-woven) dublustrat. Oferă protecție împotriva particulelor mari, poate limita vaporii rezultați prin tușire și limitează contactul mâinilor cu fața. Masca se poate purta zilnic și suportă spălare.NU este dispozitiv medical.Prețul variază în funcți..
0 RON
Pantaloni medicali unisex, cu buzunar la spate si croială dreaptă. Închidere cu fermoar și un nasture. Împreună cu Bluza medicală, vor deveni echipamentul perfect pentru orice activitate de lucru. Echipamentele medicale pot fi folosite pentru spitale, clinici și cabinete medicale, cabinete veterina..
0 RON
Șapcă reglabilă (cataramă metalică), din bumbac.Prețul variază în funcție de cantitate și dimensiunea print-ului. Comanda minimă este de 10 șepci. Pot fi culori diferite, însa trebuie sa fie cel puțin 10 șepci în total.Plasează comanda cu produsele dorite, iar ulterior te vom contacta pentru finali..
0 RON
Tricou pentru copii, cu mânecă scurtă, confecționat din bumbac 100% (exceptie fac culorile heather, care sunt 52% bumbac, 48% poliester).Croială clasică, fara cusături laterale. Guler rotund, la baza gâtului.Prețul variază în funcție de cantitate și dimensiunea print-ului. Comanda minimă este de ..
0 RON
Tricou damă cu mânecă scurtă, confecționat din bumbac 100%.Prețul variază în funcție de cantitate și dimensiunea print-ului. Comanda minimă este de 10 tricouri. Pot fi mărimi diferite, însa trebuie sa fie cel puțin 10 tricouri în total.Plasează comanda cu produsele dorite, iar ulterior te vom con..
0 RON
Tricou slim fit, cu mânecă scurtă și etichetă detașabilă, confecționat din bumbac 100% (exceptie fac culorile heather, care sunt 52% bumbac, 48% poliester).Prețul variază în funcție de cantitate și dimensiunea print-ului. Comanda minimă este de 10 tricouri. Pot fi mărimi diferite, însa trebuie sa..
0 RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)